Publicitat
Esports

El Mataró, rival del CN Terrassa a la Copa del Rei i de la Reina

Publicitat

El CN Mataró serà el rival dels equips del CN Terrassa en els quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina que es disputaran a partit del dijous 27 de febrer a les instal·lacions del CN Sabadell. El sorteig dels dos torneigs s’ha fet aquest dimecres a Sabadell. En el capítol masculí, el CN Terrassa jugarà contra el Mataró el dijous 27 a dos quarts de set de la tarda. En cas de superar aquesta primera ronda, el seu rival en semifinals serà el guayador de l’enfrontament entre CN Sabadell i CN Barcelona. Per l’altra banda del quadre, el Barceloneta tindrà com a rival el Mediterrani i CN Sant Andreu i CN Catalunya tancaran la ronda.

Publicitat

Pel que fa a la Copa de la Reina, el CN Terrassa jugarà contra el CN Mataró el divendres a la una de la tarda. Cal destacar que el Mataró és l’actual líder de la Lliga després d’haver guanyat tots els partits. A més, aquest dissabte els dos equips s’enfronten a la Lliga al CN Terrassa. En cas de superar aquesta ronda, el rival de l’equip egarenc a les semifinals sortirà de l’enfrontament entre Santfeliu i Boadilla. Pel que fa a l’altra banda del quadre, el CN Sabadell es veurà les cares amb el Mediterrani i el Sant Andreu contra el Rubí.

Publicitat
To Top