Publicitat
Cultura i Espectacles

Torna el tradicional concert de Sant Esteve de valsos i danses

Les festes nadalenques mantindran algunes de les cites més tradicionals com el concert de Sant Esteve de valsos i danses al Centre Cultura Terrassa. L’espectacle musical tindrà lloc aquest dissabte, 26 de desembre, a les 20.30 h (s’ha avançat mitja hora) i estarà a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Xavier Puig. La formació comptarà també amb la soprano Elena Cupons.

La formació musical, que ja fa molts anys que lidera aquest acte de Sant Esteve, ha preparat un programa amb obres de Franz von Suppé. Enric Morera, Nicolau Manent, Felip Caparrós, Amadeo Vives i Rafael Martínez. Serà, doncs, un espectacle per viatjar a Viena, però també a Catalunya.

Així es presenta també en la informació prèvia. Expliquen que des d’Àustria a Catalunya s’hi arriba traspassant un mirall. I que quan s’escolta l’opereta vienesa s’entreveu que està reflectida en la sarsuela catalana; en els nostres estimats Amadeu Vives, Nicolau Manent i Felip Caparrós. Músics de Viena i Catalunya, doncs, compartiran cartell el dia de Sant Esteve del gènere més lleuger del teatre musical liderats per l’indiscutible Johann Strauss II. I si el vals és considerat com una de les danses més elegants, Toldrà demostrarà que la sardana és una de les més belles que es fan i es desfan.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top