Publicitat
Cultura i Espectacles

Homenatge a l’actriu Àngels Poch

La Sala Gran del Teatre Principal porta el seu nom

Un moment de l'emotiu homematge a l'actriu Àngels Poch

La Sala Gran del Teatre Principal porta el nom, des d’aquest diumenge, de l’actriu terrassenca Àngels Poch, que va traspassar l’any 2015, en homenatge i reconeixement a la seva persona i al seu treball reeixit en les arts escèniques. La descoberta de la retolació va tenir lloc durant un acte que va comptar amb l’alcalde, Jordi Ballart. També hi van participar la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, així com el fill de l’actriu Àngels Poch, Oriol Puig Poch. L’acte va comptar amb una representació de poesies visuals vinculades al món de la dona a càrrec de l’artista Ileana Ortega.

D’aquesta forma, el Teatre Principal, un equipament cultural de titularitat municipal amb 110 anys d’història i un dels espais escènics més importants de Terrassa i de Catalunya, dona el nom d’Àngels Poch (Terrassa, 1948 – Barcelona, 2015) a la seva Sala Gran. L’actriu terrassenca va rebre a títol pòstum la Medalla d’Honor de la Ciutat el 2016 i va ser “Terrassenca de l’Any 2001”. La trajectòria professional d’Àngels Poch es va iniciar a Terrassa al costat dels grups vinculats a Amics de les Arts, com El Globus, que van ser la llavor per l’impuls i la creació del Centre Dramàtic del Vallès (CDV), amb seu al nou Teatre Alegria. Poch va interpretar moltes obres clàssiques i contemporànies i va treballar amb un bon nombre de directors (un d’ells va ser el premiat Oriol Broggi, que està al capdavant de La Perla, amb seu a la Biblioteca de Catalunya a Barcelona). Així mateix va pujar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb diversos espectacles, alguns d’ells molt poètics com el dedicat a la poesia de Salvador Espriu.

Per altra banda, el Teatre Principal reobrirà el seu bar-cafeteria al primer pis. El servei serà gestionat per Prodis, que ja porta el bar d’altres entitats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge a l’actriu Àngels Poch
To Top