Publicitat
Cultura i Espectacles

El Jazz tasta el 2022

Blues & Boogie Reunion encetaran el nou any a la Nova Jazz Cava les nits del 5 i 6 de gener, i Mireia Vidal Quartet i donarà la benvinguda a les jam sessions el 7 de gener al popular local de jazz de Terrassa

El ritme del jazz es deixarà sentir per primer cop als escenaris de Terrassa aquest 2022 perquè els egarencs n’assaboreixin totes les notes. La banda Blues & Boogie Reunion estrenarà l’any a la Nova Jazz Cava amb dos concerts molt especials, emplaçats dins del Cicle Especial de Nadal del local de jazz de Terrassa per excel·lència.

La nit de Reis de dimecres 5 de gener, la 18a edició del Blues & Boogie Reunion, la trobada anual de pianistes de Blues & Boogie Woogie a Catalunya, oferirà a les 22 hores un espectacle que comptarà amb els 3 Reis del gènere, cadascun d’un lloc del globus terraqüi: Mike Sanchez cantant, pianista i guitarrista britànic, és un dels artistes més interessants i carismàtics de Rhythm & Blues i Rock ‘n’ Roll. Des de França l’acompanya el pianista Philippe LeJeune, exemple perfecte de la diversitat estilística que ens recorda la tradició de la música negra americana, tot combinant Blues, Jazz i Boogie Woogie. I, per realçar el talent de Terrassa i de casa nostra, ambdós artistes comptaran amb el trio encapçalat per Lluís Coloma, pianista terrassenc i dels més actius i reconeguts dins l’escena europea en el camp del Blues i el Boogie Woogie; acompanyat de Manolo Germán com a contrabaixista i Arnau Julià com a bateria.

La vetllada posarà el focus especialment al piano amb el Boogie Woogie, rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles. El joc harmònic es combinarà amb altres instruments i les millors veus, amb duets i sols inimaginables.

La tarda del dijous 6 de gener, dia de Reis, el jazz es tornarà a presentar en concert com a el millor regal musical. Els mateixos artistes amenitzaran amb la màgia del Nadal l’escenari de la Nova Jazz Cava a les 19 hores. Ambdós concerts tenen un preu de 25 euros per entrada. Es poden adquirir a la taquilla o al web de la Nova Jazz Cava.

Després de la programació nadalenca, la Nova Jazz Cava encetarà de nou el cicle regular als escenaris amb una “Especial Benvinguda a 2022”. Per a l’ocasió, el divendres 7 de gener a les 22 hores obrirà la vetllada el quartet de la trompetista egarenca Mireia Vidal en un concert per a donar pas a la primera Jam Session de l’any. De manera excepcional, es celebrarà en divendres.

Mireia Vidal s’ha convertit en una jove promesa que consolida el seu talent natural en cada interpretació. Habitualment participa a les concorregudes Jam Session del club terrassenc i també com a membre de la imparable Freddi’s Jazz Band, una big band jove i amb projecció de l’escena catalana.

Els altres integrants de la banda Mireia Vidal Quartet són Joel López al piano, Gerard Cassola com a contrabaixista i Denis Suárez com a bateria. El preu serà de 3 euros per entrada, tant en taquilla com a través de la pàgina web.

Però no s’acaba aquí. Aquest dissabte 8 de gener, el swing pujarà a l’escenari de la Nova Jazz Cava de la mà de la jove banda Uroz Jazz Dealers. A les 22 hores, el grup emprarà el swing com a principal ingredient per a transportar el públic cap un recorregut replet de picardia fins a les arrels del Jazz, el Baton Rouge i el New Orleans.

Aquests són els principals ingredients dels Uroz Jazz Dealers, especialistes del gènere, acompanyats pel vocalista terrassenc Marc Uroz, qui interpreta alguns temes de les principals muses de l’època com Bessie Smith, Ma Rainey i Sweet Emma Barret.

El preu de la vetllada, que promet pujada de temperatura, és de 15 euros per entrada, tant en taquilla com a través de la pàgina web.

Considerat un mestre d’aquests gèneres i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís Coloma és convidat habitualment als festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca pel seu virtuosisme

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top