Publicitat
Cultura i Espectacles

Nova funció del “Conte de nadal”

La representació es farà aquest dissabte a la Santa Creu

Una escena de l’obra inspirada en el conte de Charles Dickens

La companyia 34 Passes ha recuperat aquestes festes “El conte de Nadal”, basat en l’obra del gran autor Charles Dickens, i oferirà una nova funció aquest dissabte, 8 de gener, a les 19 hores, a la sala Xavi Sallent del centre parroquial de la Santa Creu. El motiu de la nova sessió és perquè van haver de suspendre les representacions dels dies 25 i 26 de desembre a causa d’algun cas positiu de Covid en l’elenc artístic. “El conte de Nadal” és una història clàssica i molt popular. Està ambientada a Londres i té com a protagonista Ebenezer Scrooge, un vell avar que té esclavitzat el seu treballador, un jove pobre i de bon cor. La nit de Nadal, el comerciant rep la visita de tres fantasmes: el del passat (la infància), el del present (visita la casa del seu treballador, on regnen l’amor i la pau) i el del futur (on apareix el seu enterrament sense ningú més). Espantat per les visions, el vell comerciant decideix canviar i ajudar tothom.

La companyia escenifica el conte amb direcció d’Aïda Martínez i amb un repartiment artístic liderat des de fa temps per Joan Martínez, en el paper d’Scrooge. Al seu costat, un elenc amb més de 40 actors i actrius, la majoria dels quals són fidels a l’obra que se suma a les propostes culturals d’aquests dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova funció del “Conte de nadal”
To Top