Publicitat
Cultura i Espectacles

Comença el taller obert de dansa hip-hop per a joves

La companyia francesa Kadia Faraux realitzarà els tallers de dansa urbana de Terrassa Arts Escèniques juntament amb Oulouy

Terrassa Arts Escèniques

L’ajuntament de la ciutat i Terrassa Arts Escèniques organitzen aquesta setmana un taller obert de danses urbanes a l’escola Josep Ventalló i Vitró. L’associació artística ha estat oferint classes durant diferents dies de l’estiu, però les de l’agost formen part d’un intensiu de tota una setmana amb la companyia de joves de Lió.

Les classes estan dirigides per Oulouy, un expert en danses urbanes acostumat a treballar amb tota mena de grups. A l’agost, la companyia francesa Kadia Faraux realitzarà els tallers juntament amb l’Oulouy. Al llarg de tots els dies es treballarà a partir de la tècnica del hip hop al voltant del concepte de la relació amb l’altre, amb l’objectiu que els assistents que vulguin facin una mostra oberta al Teatre Principal de Terrassa al gener de 2023.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Comença el taller obert de dansa hip-hop per a joves
To Top