Publicitat
Esports

La sub-21 femenina reserva plaça a les semifinals del Campionat d’Europa 

La selecció femenina espanyola sots-21 de hockey s’ha classificat per les semifinals del Campionat d’Europa que s’està disputant a València. Espanya va sumar dimecres la seva tercera victòria de la primera fase en derrotar per 4 a 0 Irlanda. Laura Barrios va ser l’encarregada d’obrir el marcador al minut 13 d’un inici equilibrat. Aquest gol va donar confiança Espanya, que va fer en minuto 19 el segon gol mitjançant Isabel Zaldúa. Laura Barrios va anotar el seu segon gol al minut 43 i Sara Barrios va tancar la golejada amb el quart gol en el minut 51. Ahir Espanya va jugar el darrer partit de la primera fase amb Holanda, perdent per un resultat de. Les holandeses van marcar el primer gol només començar el partit i van mantenir la superioritat per anotar-se la victòria. Al descans es va arribar amb un resultat de 0 a 2. Holanda va ampliar les diferències al tercer quart. Isa Zaldúa va reduir les diferències abans del definitiu 1 a 4 amb el que es va arribar al final de l’encontre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top