Publicitat
Esports

Espanya empata amb Hongria en el partit clau de la primera fase

La selecció espanyola masculina de waterpolo va empatar a 11 gols amb Hongria en el partit de la segona jornada de la primera fase del Campionat d’Europa que es disputa a Budapest. L’encontre era clau per decidir la primera plaça del grup, que dóna accés directe als quarts de final. El segon jugarà la ronda de vuitens de final. La selecció espanyola compta amb el concurs de dos jugadors terrassencs: Álvaro Granados, del Barceloneta, i Bernat Sanahuja, del CN Terrassa.

L’encontre era de gran dificultat pel potencial del combinat hongarès i pel fet que el torneig es juga a casa seva. En una piscina plena de gom a gom, Espanya va oferir una bona imatge i va ratificar la seva candidatura al podi. Els dos equips estan ara empatats al primer lloc i la diferència de gols a la darrera jornada decidirà qui acaba en el primer lloc.

Álvaro Granados va anotar dos gols en aquest encontre. Va ser l’autor del 7 a 6 que posava Espanya a un gol de distància d’Hongria i posteriorment va fer el 8 a 9 que va significar el primer avantatge dels espanyols en el partit.

Després d’un 4 a 2 en el primer quart, Espanya va arribar al descans amb el partit obert, perdent d’un gol: 5 a 4. Va empatar a 8 al final del tercer quart i a l’últim període va disposar de tres avantatges. Però amb el 10 a 11 favorable va desaprofitar l’ocasió de posar-se dos gols per davant i els hongaresos va empatar el partit de forma definitiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top