Publicitat
Esports

La selecció femenina ja s’entrena a l’Argentina

Continuant amb la seva preparació de cara als propers Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu, la selecció espanyola de hockey es troba a la ciutat argentina de Mar del Plata, on s’estarà fins al diumenge dia 2 de febrer preparant la cita olímpica. Després de la primera concentració de l’any en alçada, que va tenir lloc a Sierra Nevada (Granada), Adrian Lock ha dut les seves jugadores fins al continent americà per entrenar-se i disputar un total de quatre partits amistosos amb la selecció argentina, tercera potència mundial. Les espanyoles, que van guanyar la medalla de bronze al passat Europeu d’Anvers, ocupen actualment la setena posició.

Vuit terrassenques
La llista de vint-i-dues jugadores que s’entrenen aquests dies a l’Argentina compta amb un total de vuit jugadores terrassenques. Es tracta de Maria Tost, Berta Bonastre i Carola Salvatella (Club Egara); Júlia Pons i Júlia Strappato (CD Terrassa); Georgina Oliva i Carlota Petchamé (Júnior); i Marta Segú (RC Polo). Destaca l’absència de la lesionada Clara Ycart, del CD Terrassa, i també la presència de la seva companya Júlia Strappato, que s’estrenarà com a internacional en aquesta tanda de partits amistosos.

Les seleccions femenines d’Espanya i l’Argentina disputaran un total de quatre partits entre aquesta setmana i la propera. Els dos primers encontres tindran lloc aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, mentre que els altres dos es disputaran el dimarts 28 i el dimecres 29 d’aquest mes de gener. La resta de dies serviran per a entrenar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top