Publicitat
Esports

La Federació trasllada al Consejo la dificultat de tancar els camps

Les competicions organitzades per la Federació Espanyola de Hockey es veuran afectades per les mesures promogudes pel govern. En principi, tots els partits de les Divisions d’Honor, masculina i femenina, la Divisió d’Honor "B" masculina i la Primera Nacional femenina s’haurien de disputar sense la presència de públic, a porta tancada. Però la Federació Espanyola no es va pronunciar ahir al respecte, després de traslladar una consulta al Consejo Superior de Deportes entenent les circumstàncies especials dels clubs d’aquest esport. El fet que no es cobri entrada i que els partits es juguin en clubs amb múltiples activitats destinades als seus socis, fa que els controls d’accés al recinte sigui complicat.

Aquesta situació s’ha traslladat al Consejo i s’espera una resposta del màxim òrgan de l’esport espanyol abans de prendre decisions finals sobre l’afectació sobre les competicions esportives organitzades a escala estatal.

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de la Divisió d’Honor masculina, ja que la selecció espanyola havia de jugar contra Austràlia dos partits de la Pro League a València. Però la delegació oceànica va decidir no viatjar a Europa per evitar possibles contagis del coronavirus.

Això farà que en cas d’aplicar-se mesures de control d’accés al públic, no afectin la màxima competició espanyola en categoria masculina fins al següent cap de setmana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top