Publicitat
Esports

El San Cristóbal s’acomiada del “play off”

Polèmica derrota del San Cristóbal (1-2) davant el Vilassar que deixa l’equip de Ca n’Anglada sense opcions de jugar el “play off”

Tom, en una acció del partit disputat aquest diumenge a Ca n'Anglada / Alberto Tallón
Publicitat

El CP San Cristóbal s’ha quedat sense possibilitats matemàtiques de disputar el “play off” d’ascens a Segona Divisió RFEF, després de perdre aquest diumenge contra el Vilassar per 1 a 2 en un partit marcat per la polèmica actuació arbitral. Els egarencs han caigut a la cinquena plaça del grup i tancaran la temporada al camp del Sant Andreu sense opcions després dels resultats de la jornada. L’expulsió de Mario Cantí a l’inici de la segona part i un penal no assenyalat en el temps afegit han marcat el desenllaç de l’encontre.

De fet, el partit ha començat ja amb una acció polèmica, ja que l’àrbitre ha anul·lat un gol a Tom per un fora de joc molt discutible. Malgrat aquest primer cop en contra, els parroquials han protagonitzat algunes aproximacions de perill a càrrec de Juanpi i Mario Domingo. El Vilassar, que ara ha passat a ser segon del grup, s’ha mostrat ambiciós i Granero ha estat qui ha generat l’oportunitat més destacable amb una rematada que no ha trobat porteria.

La segona part ha començat de la pitjor manera possible, amb l’expulsió de Mario Cantí en el primer minut per una acció que no mereixia la segona targeta groga. En el minut 52 s’hi ha produït el primer gol del Vilassar, anotat per Cano. El San Cristóbal no s’ha rendit i Tom, en el minut, 56, ha culminat una acció a la contra per establir l’empat. Tino Mendoza ha realitzat un xut amb perill que ha aturat el porter visitant i al minut 64, Pluvins ha fet l’1 a 2 en una gran rematada a la sortida d’un córner. L’equip d’Oliver Ballabriga s’hi ha bolcat per obtenir el gol de l’empat i en el minut 93 Pep Mateu ha comès un clar penal sobre Tom que el col·legiat no ha volgut veure.

Publicitat
El San Cristóbal s’acomiada del “play off”
To Top