Publicitat
Esports

Eliminació del CN Terrassa a les semifinals femenines de waterpolo

L’equip de Xavi Pérez ha perdut per 8 a 12 contra el CN Sabadell i s’ha acomiadat de la temporada

Les waterpolistes del CN Terrassa, lamentant l'eliminació / Lluís Clotet
Publicitat

Tot i fer un millor partit que dissabte a Can Llong, el CN Terrassa ha perdut aquest diumenge per 8 gols a 12 a la piscina de l’Àrea Olímpica davant del CN Sabadell i ha quedat eliminat en la seva primera presència al “play-off” de semifinals pel títol de la Lliga de Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El conjunt que prepara Xavi Pérez ha posat en problemes a l’equip de David Palma, però només als dos primers quarts.

La boia madrilenya Paula Camus, màxima anotadora del partit amb tres dianes, ha obert el marcador per a les terrassenques als dos minuts de joc. La neerlandesa Sabrina Van der Sloot ha empatat en el següent atac. La portera Sandra Domene ha fet un partidàs i ha estat clau per mantenir a ratlla a les sabadellenques, que s’han posat per davant al tram final del primer període gràcies a un gol de la russa Ekaterina Tankeeva. Després que Judith Panicello estavellés un penal al travesser, un gran tir col·locat de Martina Cardona ha establert el 2 a 2.

Nona Pérez ha fet el 2 a 3 per a les visitants al primer minut del segon quart, però Bea Ortiz ha empatat de penal als tres minuts. Les egarenques estaven dins del partit, però en els dos darrers minuts previs al descans, dos gols d’Irene González i Marina Cordobès han situat a l’electrònic un 3 a 5 que ha començat a complicar el segon assalt. La portera del Sabadell Laura Ester ha començat a aturar els atacs locals i el Sabadell ha anat agafant avantatge.

El tercer acte ha començat amb un altre gol, aquest de vaselina, d’Irene González. El CN Terrassa ha contestat el parcial de 0 a 3 de les visitants amb dues dianes d’Olga Domènech i Judith Panicello. A partir del 5 a 6, però, les sabadellenques han posat la directa i s’ha entrat al quart parcial amb un 5 a 8 que ha donat l’accés a la final el CN Sabadell. El darrer quart s’ha tancat amb un parcial de 3 a 4 que ha dut el matx al 8 a 12 definitiu.

A l’altra semifinal, el CN Mataró ha guanyat aquest diumenge per 10 gols a 13 a la piscina del Mediterrani. El proper dissabte dia 15 de maig començarà a la capital del Maresme la gran final entre els conjunts femenins del CN Mataró i el CN Sabadell.

Publicitat
To Top