Publicitat
Esports

El Terrassa FC se cita amb la història

El Terrassa FC té una cita amb l’ascens aquest diumenge. L’aconseguirà si guanya al camp del Girona “B”

Publicitat

El Terrassa FC té aquest diumenge (12.00 hores) la possibilitat d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió RFEF. Una victòria al camp del Girona li donaria la segona plaça del campionat. Els egarencs disputen, al camp municipal de Riudarenes, el darrer partit de la fase d’ascens contra el Girona “B”. Una victòria de l’equip dirigit per Juanjo García li donaria la segona plaça del grup i un lloc a la categoria superior la pròxima temporada. Qualsevol altre resultat deixaria la decisió final pendent del partit que el Vilafranca disputarà al camp del Granollers. El Vilafranca és l’únic equip que pot apartar el Terrassa de la segona posició. Està a un punt de distància i té el “goal average” guanyat. En tot cas, cal recordar que el Vilafranca podria veure’s privat de l’ascens, en cas d’aconseguir-ho, per la seva condició de filial del Lleida, de la Segona Divisió “B”. Si el Lleida no puja a Primera Divisió RFEF, objectiu que depèn de guanyar els tres partits que li manquen, el Vilafranca no podria pujar donat que els dos clubs no poden coincidir a la mateixa categoria. En aquest supòsit, si el Terrassa finalitza la fase d’ascens tercer, ocuparia la plaça que alliberaria el Vilafranca.

Guanyar, guanyar i guanyar
Però en el vestidor del Terrassa qualsevol plantejament està en funció de lligar la segona posició i no dependre d’altres escenaris fora del seu control. Per això, després de l’empat del dimecres contra el Girona “B”, en partit ajornat, els egarencs entenen que no poden desaprofitar l’oportunitat de dependre de si mateixos. El Girona “B” ja no pot obtenir l’ascens directe després de l’empat a Terrassa, però si pot ser tercer si guanya i el Vilafranca cau a Granollers. Aquesta tercera plaça li donaria la possibilitat de jugar com a local les dues possibles eliminatòries del “play off”.
“Plantejarem el partit per guanyar-lo, acabar el play off de forma immaculada i obtenir l’ascens”, diu l’entrenador terrassista, Juanjo García. “L’equip està en una línia espectacular. I tenim la tranquil·litat que depenem de nosaltres.”

El partit es jugarà a porta tancada, malgrat que és previsible que aficionats del Terrassa es desplacin a Riudarenes per donar suport a l’equip en una data tan assenyalada. El club, a més, organitzarà algun acte a l’estadi si es materialitza l’ascens.

“Tenim moltes ganes de celebrar l’ascens amb la nostra gent”, diu Juanjo García, molest pel fet que el partit sigui a porta tancada. “Vaig dir que si guanyàvem cinc partits i empatàvem un, pujaríem. Si algú es mereix l’ascens som nosaltres. Però cal tenir en compte que el filial del Girona compta amb jugadors de molta qualitat i voldran la victòria.”

Publicitat
El Terrassa FC se cita amb la història
To Top