Publicitat
Esports

Joan Bacardit canvia el Terrassa femení per l’Europa

El fins ara tècnic del Terrassa femení ja té nou destí de cara a la pròxima temporada

Joan Bacardit, en un partit en el Camp Olímpic / Lluís Clotet
Publicitat

El CE Europa ha anunciat el fitxatge del tècnic Joan Bacardit, fins ara responsable tècnic de l’equip femení del Terrassa FCBacardit estarà al front d’un Europa que milita a Primera Nacional, la mateixa categoria en la qual ha estat aquest any el conjunt terrassista. Joan Bacardit va arribar al Terrassa el mes de desembre per substituir Antonio Ramos. Anteriorment havia entrenat al primer equip de l’Espanyol i al Món Femení. Malgrat la recuperació del Terrassa en diverses fases de la lliga, finalment es va consumar el descens a Preferent.

Publicitat
Joan Bacardit canvia el Terrassa femení per l’Europa
To Top