Publicitat
Esports

El camp de Ca n’Anglada es podrà utilitzar la setmana vinent

L’amistós entre el Terrassa FC i el CP San Cristóbal del diumenge 29 d’agost es jugarà sobre la nova gespa

Miguel Ánmgel Moreno, Teresa Ciurana i Núria Marín, aquest divendres sobre la gespa del municipal de Ca n'Anglada / LLUÍS CLOTET

El Terrassa FC i el San Cristóbal podran disputar el diumenge dia 29 d’agost el partit amistós que tenien previst al que serà el seu terreny de joc durant aquesta temporada, el camp municipal de Ca n’Anglada. Si tot va segons el previst, a finals de la setmana vinent, tots dos equips podran entrenar-se sobre la nova superfície, que ja està col·locada i s’està acabant de posar a punt. Quedarà reforçar l’enllumenat i fer algunes millores a la zona dels vestidors i de les banquetes, però el terreny de joc ja es podrà utilitzar.

El primer partit oficial que s’hi disputarà serà el Terrassa FC – SD Huesca “B” de la primera jornada de lliga de la Segona RFEF, el diumenge 5 de setembre.

El regidor d’esports Miguel Ángel Moreno, ha dut a terme aquest divendres una visita d’obres a les instal·lacions acompanyat per les regidores Núria Marín i Teresa Ciurana, així com del president del CP San Cristóbal Francesc Manchado. Moreno ha assegurat que “si la pluja no ens dona problemes, la setmana vinent el Terrassa i el San Cristóbal ja podran entrenar-se i jugar el seu amistós en aquest camp”. Manchado, per la seva banda, ha destacat les bones relacions entre totes dues entitats i s’ha felicitat d’haver pogut acabar les obres dins dels terminis prefixats. El cost total dels treballs és de 250.000 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top