Publicitat
Esports

Espanya – Alemanya, dimecres a quarts en bàsquet a Tòquio

L’egarenc Jordi Ruiz ha anotat 10 punts en 19 minuts

Cinc victòries en cinc partits dels espanyols

La selecció espanyola masculina de bàsquet en cadira de rodes s’ha imposat aquest diumenge per 79 punts a 61 a la selecció amfitriona, el Japó, en el darrer partit de la fase de grups. Els d’Óscar Trigo han guanyat els seus cinc partits.

El terrassenc Jordi Ruiz ha disputat 19 minuts i ha anotat 10 punts en un mstx que els espanyols han sentenciat abans del descans. 22-18 i 26-12 han estat els parcials dels dos primers quarts. Els japonesos s’han endut el tercer per 13 a 17, però el darrer ha tornat a ser per als espanyols (19-14).

La selecció ha agafat 46 rebots, 38 d’ells defensius.

Dimecres 1 de setembre, Espanya s’enfrontarà a Alemanya, quarta del grup “B” amb un balanç de dues victòries i dues derrotes. Els altres duels de quarts de final són els següents : Austràlia-Corea del Sud, Estats Units-Japó i Turquia-Gran Bretanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top