Publicitat
Esports

La UAT es penja la plata al campionat català sub-18 de cros

L’equip femení es classifica pel Campionat d’Espanya, de la mateixa manera que el masculí

Les components de l'equip femení de la UAT, al podi

L’equip femení sub-18 de la Unió Atlètica Terrassa es va penjar la medalla de plata en el Campionat de Catalunya de cros que es va disputar a Calonge. El club egarenc va estar representat per tres equips en aquesta competició.
El conjunt femení sub-18 el van formar Desirée Díaz, Joana Minguet, Carla Puig i Berta Catalán. Cal destacar la setena plaça individual de Desirée Díaz, que va marcar un temps de 20’30” sobre una distància de 4.950 metres. Joana Minguet va ser onzena amb 21’13”, Carla Puig la 29 amb 23’49” i Berta Catalán la 41 amb 27’20”.

El títol en aquesta categoria va ser pel CA Canovelles i va completar el podi el CA Castellar en la tercera posició. La UA Terrassa va assolir la classificació pel Campionat d’Espanya de clubs, que tindrà lloc el 21 de novembre a Santiponce (Sevilla).

L’equip masculí sub-18 va finalitzar en la quarta posició i també es va classificar pel Campionat d’Espanya de clubs en la seva categoria. La formació egarenca la van formar Pere Menéndez, Jan Prats, Pol Comas, Alfonso Pajares, Lluís Nieto, Nabil Essaryati i Pol Martín.

Finalment, l’equip absolut masculí va finalitzar en la tretzena posició amb la participació dels atletes Redouan Rouaz, Josué Boyano i Daniel Rodríguez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La UAT es penja la plata al campionat català sub-18 de cros
To Top