Publicitat
Esports

La natacio catalana se cita a Terrassa

La piscina del CN Terrassa a l’Àrea Olímpica acollirà des d’avui i fins el diumenge l’Open Internacional Catalunya

El campionat català se celebra a Terrassa per quinzè any consecutiu / Lluís Clotet

Un total de 24 representants del CN Terrassa prendran part, des d’avui i fins diumenge, a l’Open Internacional Catalunya de natació que es disputarà a les instal·lacions del club egarenc per quinzè any consecutiu. La competició, que acull el Campionat de Catalunya i el Memorial Jaume Cardellach, se celebrarà a porta tancada a causa de les restriccions imposades per la pandèmia. Aquesta és la primera competició de la temporada en piscina de 50 metres en un exercici amb dues cites internacionals de primer nivell en el calendari, el Mundial de Fukuoka en el mes de maig i l’Europeu de Roma el mes d’agost.

Pel que fa a la delegació egarenca, nou nedadores competiran en l’apartat femení: Amy Lee Tomás, Aroa Espinosa, Gisela Guerrero, Iris Ferrer, Janna Blaya, Maria Buch, Meritxell Puig, Mireia Rizo i Queralt Velasco. En l’àmbit masculí competiran 15 nedadors: Adrià Roy, Albert Mataró, David Benítez, Eric Rodelas, Ferran Siré, Guillem Pérez, Guillem Lázaro, Joan Ruiz, Josep Boté, Martí Mussons, Miguel Durán, Nil Sánchez, Oriol Pérez, Víctor de Pablo i Yaren Ruiz. A més, el CN Terrassa participarà en els relleus de 4×100 lliure, 4×200 lliure i 4×100 estils, tant en categoria masculina com femenina, i en el 4×100 estils mixt.

“L’objectiu és millorar les prestacions de la temporada anterior en aquesta mateixa competició”, explica l’entrenador del primer equip de natació del CN Terrassa, Eugeni López. El tècnic recorda que la competició de referència d’aquest cicle és el Campionat d’Espanya Open que se celebrarà a Màlaga el mes d’abril.

López ha manifestat que la convocatòria suposa una aposta clara pels nedadors joves del club. “Hem inscrit a tots aquells que tenen mínima per tal que vegin de primera mà la natació de categoria absoluta de debò, per tal que vagin formant-se de cara al futur.”

Pel que fa a les expectatives esportives, assenyala Miguel Durán, David Benítez, Víctor de Pablo, Ferran Siré i Eric Rodelas com a candidats a nedar finals. L’entrenador del CN Terrassa no podrà comptar amb Mario Mollà, que està als Estats Units, ni amb Adrián Santos, concentrat amb la selecció absoluta a Lanzarote. També ha estat baixa de darrera hora Aida López per lesió.
La competició se celebrarà en sessions de matí i tarda, amb horaris d’inici a les 10.10 hores i a les 17.30.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La natacio catalana se cita a Terrassa
To Top