Publicitat
Esports

El CN Terrassa ha tingut la final a tocar (8-9)

La banqueta terrassenca, lamentant-se d'una ocasió malbaratada /Lluís Franco

Les derrotes mai són benvingudes, però el CN Terrassa poques coses es pot recriminar tot i perdre davant del CN Sabadell a les semifinals de la Copa del Rei (8-9) de waterpolo que ha disputat aquest dissabte a la piscina de Can Llong. La rigorosa expulsió de Ricard Alarcón per una picabaralla amb Kosta Averka, les protestes de Víctor Flores i la falta d’encert en l’home de més han estat els únics “però” d’una bona actuació de l’equip de Dídac Cabacho. El CN Sabadell jugarà la final aquest diumenge contra el Barceloneta.

Visitar Can Llong per jugar-se el passi a la final davant els de Quim Colet obligava a oferir la millor versió. I així ha estat durant bona part dels trenta-dos minuts de partit. Els de Dídac Cobacho han teixit una teranyina defensiva, liderats pel porter Pepe Motos, que ha generat un curtcircuit a l’atac sabadellenc. Víctor Flores, Víctor Alegre i Alberto Barroso han servit per ensenyar les cartes d’un Terrassa que no venia a Can Llong a donar el braç a tòrcer. Només el terrassenc Bernat Sanahuja, ara a les files del CN Sabadell, ha donat ales a un Sabadell que no acabava de trobar el desllorigador.

En el segon període, la temperatura ha pujat a Can Llong i el derbi s’ha escalfat: Ricard Alarcón i Kodta Averka han vist la vermella i el partit ha entrat en un nou escenari. La sensible baixa a la boia ha minvat el joc ofensiu dels de Dídac Cobacho, mentre Sergi Cabanas i Lalo López-Escribano ho han aprofitat per situar el 3 a 6. La bona defensa dels de Quim Colet ha fet mal. Fins al darrer segon del tercer període, el CN Terrassa no ha transformat cap superioritat.

EL conjunt amfitrió ha arribat al descans amb dos gols de renda, després que Oriol Rodríguez situés el 4 a 6.

A la represa, els decibels han baixat a Can Llong i les forces encara s’han igualat més. Dusan Banicevic i Lluc Bertran han estat els encarregats de posar els gols sabadellencs, mentre a l’altra porteria Alberto Barroso i Rubén de Lera mantenien totes les opcions de victòria per al CN Terrassa. Víctor Flores, per protestar, i Fran Valera quedaven expulsats abans del quart i definitiu quart (6-8).

En el darrer assalt, els terrassencs han mantingut contra les cordes el semifinalista de l’Euro Cup, arribant a tenir diverses oportunitats per forçar l’empat. Tot i escurçar la diferència fins al 8 a 9, amb les dianes d’Óscar Aguilar i Alberto Barroso, el CN Sabadell ha estat el vencedor d’un derbi vallesà que ha tingut tots els ingredients.

Les reaccions

Dídac Cobacho, entrenador del CN Terrassa, ha manifestat la seva satisfacció pel rendiment del seu equip en un partit ple de dificultats. “Ens hagués agradat guanyar, aixó està clar. Erem conscients que era difícil, però estic content per la imatge que ha donat l’equip i per com hem jugat contra un gran equip a casa seva. No hem sortit del partit en cap moment i em sento molt orgullós”, ha explicat. Cobacho s’ha referit a les dues expulsions que ha patit el seu equip. “No tenim boies i sense Ricard Alarcón encara era més difícil. Però l’equip ha fet un treball increible. Sortim amb bones sensacions. Hem de saber on estem. Fer un partit així diu molt del treball que estem fent. Aquest equip s’està sobreposant a tot. Ara no guanyarem cap partit fàcil.”

El jugador egarenc Óscar Aguilar també ha parlat del bon rendiment del CN Terrassa. “Ha estat un matx molt disputat. Era un derbi i costa dir que estem contents després d’haver perdut, però estem orgullosos d’haver lluitat fins al final contra un gran Sabadell amb tot el que ens està passant aquest any.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa ha tingut la final a tocar (8-9)
To Top