Publicitat
Esports

Cinc terrassenques a la llista de la Pro League

Clara Badia, Georgina Oliva, Marta Segú, Júlia Strappato i Clara Ycart, convocades per al doble enfrontament davant de l’Argentina

Georgina Oliva, capitana de la selecció espanyola

La selecció espanyola femenina de hockey tornarà a la Pro League el cap de setmana del 14 i el 15 de maig per enfrontar-se a la vigent subcampiona olímpica, l’Argentina. El doble duel se celebrarà a les instal·lacions valencianes de Beteró el cap de setmana posterior a la celebració de la “final-four” per al títol de lliga. El seleccionador espanyol, Adrian Lock, ha convocat 25 jugadores, que s’estaran a la capital valenciana entre el 9 i el 18 de maig. Les argentines són una de les rivals d’Espanya a la fase de grups de la quinzena edició de la Copa del Món femenina que es disputarà a Terrassa els disset primers dies de juliol.

Les cinc jugadores terrassenques convocades per a aquests partits de la Pro League femenina són: Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Marta Segú (RC Polo); Clara Ycart (Düsseldorfer); i Clara Badia (Mannheimer). Ycart torna a la selecció després d’haver-se recuperat de la seva lesió. Es tracta de les mateixes jugadores que han vingut apareixent a les darreres llistes i totes elles tenen moltes possibilitats de ser a la llista definitiva per al Mundial de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top