Publicitat
Esports

Quart lloc per a Carla Domínguez al Campionat Iberoamericà

Aquesta prova significava el debut de Domínguez com a internacional absoluta

L'atleta de Veneçuela Joselyn Brea ha estat la guanyadora / RFEA

L’atleta terrassenca Carla Domínguez ha finalitzat en la quarta posició de la prova dels 5.000 metres llisos del Campionat Iberoamericà, que s’ha disputat a La Nucia (Alacant). Aquesta competició significava el debut de Domínguez com a internacional absoluta. La corredora egarenca s’ha mantingut en tot moment entre les primeres classificades en una cursa molt tàctica. Joselyn Brea, de Veneçuela, ha estat la guanyadora amb un temps de 16’08”83. L’espanyola Lucía Rodríguez s’ha penjat la medalla de bronze amb un registre de 16’10”08. Carla Domínguez ha fet un temps de 16’10”62.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Quart lloc per a Carla Domínguez al Campionat Iberoamericà
To Top