Publicitat
Esports

Terrassa acollirà l’Europeu sub-21 de korfbal

La competició es disputarà entre el 29 de setembre i l’1 doctubre

Terrassa acollirà a finals del pròxim mes de setembre el Campionat d’Europa sub-21 de korfbal, segons ha anunciat aquest dimarts la Federació Catalana d’aquest esport. La competició es disputarà al pavelló municipal de Can Jofresa del 29 de setembre a l’1 d’octubre d’enguany. Participaran un total de vuit seleccions europees.

La Federació Europea ha escollit la candidatura egarenca com a reconeixement a tota la tasca de desenvolupament i competicions duta al llarg de les darreres dècades per part de la Federació Catalana, així com per impulsar i promoure encara més el korfbal al territori.

Terrassa és una de les ciutats capdavanteres del korfbal a Catalunya i ha acollit en diferents oportunitats competicions europees de primer nivell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa acollirà l’Europeu sub-21 de korfbal
To Top