Publicitat
Esports

Ascens del Vallès i el Club Egara a la Divisió d’Honor “B” femenina

La fase final pel títol de Primera Divisió femenina es disputarà del 17 al 19 de juny a Cadis

El Vallès va guanyar la semifinal disputada a Can Salas en imposar-se als tres partits

Dos conjunts terrassencs, el Vallès i el Club Egara, han fet bons els pronòstics i han assolit l’ascens com a primers de grup a la Divisió d’Honor “B” femenina a les semifinals disputades respectivament a València i a Terrassa. El tercer conjunt terrassenc que va prendre part en aquesta ronda semifinal de vuit equips, l’Egara 1935, no ha pujat, ja que ho ha fet el Club Egara. Els acompanyaran a la segona categoria en importància del hockey femení espanyol els següents cinc equips: Hocquet, CH Xaloc, Giner de los Ríos i CH Madrid Las Rozas. Només el San Vicente d’Alacant s’ha quedat fora de l’ascens.

El Club Egara va acabar primera a la ronda de semifinals disputada a València

La fase final de la competició de Primera Divisió femenina es disputarà entre els dies 17 i 19 de juny a la localitat gaditana de San Fernando. Egara i Vallès integren el grup “A” juntament amb el Xaloc i el Hocquet. Al “B” hi figuren Hércules Carranque, San Fernando, Catalonia i Benalmádena.

A la semifinal disputada al camp Josep Marquès, el Vallès que entrena Núria Lavado va guanyar els tres partits, amb 9 gols a favor i 1 en contra. Va derrotar per 3 a 0 el CH Madrid Las Rozas, per 4 a 1 l’Egara 1935 i per 2 a 0 el Xaloc.

A la semifinal disputada a Beteró, el Club Egara que entrena Toni Broto va totalitzar cinc punts, amb un balanç de 8 gols a favor i 2 en contra. Les del Pla del Bon Aire van batre per 4 a 0 el San Vicente d’Alacant i per 2 a 0 el Giner de los Ríos. Contra el Hocquet van empatar a dos gols i es van imposar per 2 a 1 a la tanda de “shoot-outs”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top