Publicitat
Esports

Espanya tanca la Pro League a Den Bosch

El combinat que prepara Max Caldas, amb sis terrassencs, disputarà aquest cap de setmana els dos darrers partits de la competició davant dels Països Baixos, ja campiona

El terrassenc Jordi Bonastre, en un dels partits disputats a Terrassa contra Sud-àfrica / LLUÍS CLOTET

La ciutat neerlandesa de Den Bosch serà l’estació d’arribada per a la selecció espanyola masculina de hockey, que tancarà la seva participació a la present edició de la Pro League de hockey. El combinat de Max Caldas afrontarà dissabte i diumenge dos duels de la màxima exigència davant del líder i ja campió de la competició, una selecció dels Països Baixos que li dobla els punts. El partit d’aquest dissabte, corresponent a la quinzena jornada, començarà a les 16.30 hores, mentre que el de diumenge, de la setzena i última jornada de la competició d’enguany, s’iniciarà a les 16 hores. Els Països Baixos són la tercera potència mundial i els espanyols la vuitena.

Dels 20 internacionals convocats, sis són terrassencs: Jordi Bonastre i Joan Tarrés (Atlètic Terrassa); Marc Recasens i Gerard Clapés (Club Egara); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); i el capità Marc Miralles (CD Terrassa).

Completen la llista els següents jugadors: Adrián Rafí i Andreas Rafí (FC Barcelona); Llorenç Piera i Marc Reyné (Polo); Mario Garín, Álvaro Iglesias, Borja Lacalle, Quique González de Castejón, Nacho Rodríguez, Jose Basterra i Ricardo Sánchez (Club de Campo); Joaquín Menini (Rotterdam); Rafel Vilallonga (Jolaseta); i César Curiel (Complutense).

La selecció espanyola tancarà la seva participació en aquesta edició 2021-2022 de la Pro League davant d’una selecció, els Països Baixos, que és ja matemàticament campiona de la competició. La resta de posicions estan ja també decidides. Fa unes setmanes, el combinat argentí femení es va adjudicar el títol.

Espanya acabarà setena

Els dos duels entre Països Baixos-Espanya són els únics que resten per completar la competició. Encara que els perdés tots dos, el combinat neerlandès mantindria la primera posició amb 36 punts. Bèlgica, que ja ho ha jugat tot, en té 35. També amb tot jugat, l’Índia té 30 punts, per 28 d’Alemanya i 25 de l’Argentina.

Per la seva banda, la selecció espanyola no podrà evitar finalitzar en la setena i antepenúltima posició. Els de Max Caldas han sumat 18 punts en 14 partits, amb un balanç de 5 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Encara que sumés els sis punts en joc a Den Bosch, Espanya no atraparia els anglesos, sisens amb 24 punts, ja que té l’”average” particular perdut. Els de Caldas han superat només França (13 punts) i Sud-àfrica (1 punt).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top