Publicitat
Esports

Sarai Gascón guanya el premi 12-N

La nedadora del CN Terrassa es va penjar cinc medalles a Funchal

La terrassenca Sarai Gascón

La nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón ha estat guardonada com a millor esportista femenina en la segona edició dels Premis 12-N de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

La nedadora terrassenca ha realitzat recentment un gran Mundial a Funchal, guanyant cinc medalles, dues de plata i tres de bronze. L’egarenca, que disputava el seu vuitè mundial, va ser plata en 200 estils SM9 i en el relleu 4×100 estils mixt 34 punts. També va sumar tres bronzes en 100 lliure S9, 50 lliure S9 i al relleu 4×100 lliure mixt amb Ariel Schrenck, Nahia Zudaire i Íñigo Llopis. Gascón suma ja 22 metalls al seu palmarès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top