Publicitat
Esports

Els seients de l’Estadi Olímpic, al camp del San Cristóbal

S’instalaran uns mil seients a tota la graderia del recinte

Aquesta és la imatge que ofereix la graderia de tribuna del camp de Ca n'Anglada / Lluís Clotet

El camp municipal de Ca n’Anglada presentarà una imatge millorada aquesta temporada, ja que la instal·lació comptarà amb seients en tota la seva graderia. En concret, s’estan instal·lant els procedents de l’Estadi Olímpic, que han estat substituïts pels nous arran de la remodelació realitzada a l’escenari que acull la Copa del Món de hockey.

Fins ara, el camp de Ca n’Anglada només comptava amb seients a la zona central de la tribuna. Però amb l’alliberament dels seients de l’Olímpic s’ha disposat d’un material en bon estat que s’ha pogut aprofitar per millorar aquest recinte. La previsió es dotar de seients en tot el recinte.

Cal recordar que l’estiu passat ja es va fer una actuació important en el camp de Ca n’Anglada per dotar-lo de les condicions adequades per la Segona Divisió RFEF, categoria en la qual milita el Terrassa FC. El conjunt terrassista es va mudar a aquest camp degut a les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic. Es va substituir la gespa artificial i es van millorar algunes instal·lacions i serveis.

Aquesta temporada, San Cristóbal i Terrassa FC tornaran a compartir camp fins que no es produeixi el trasllat a l’Estadi Olímpic. El calendari encara no està definit, però és previsible que no es concreti el canvi fins a finals d’any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els seients de l’Estadi Olímpic, al camp del San Cristóbal
To Top