Publicitat
Esports

El Terrassa FC debutarà a la lliga al camp del CD Ebro

Els de Jordi López debutaran a casa el dia de la Diada davant del Valencia Mestalla

Àlex Fernández, en un matx de la temporada passada

La Federació Espanyola de Futbol ha fet públic aquest divendres el calendari del grup tercer de la Segona RFEF, on continuarà militant enguany el Terrassa FC. La lliga començarà el diumenge 4 de setembre i acabarà el 14 de maig de l’any 2023. El conjunt que entrena Jordi López s’estrenarà a fora de casa, concretament a Saragossa. El seu debut a la competició de lliga serà al camp del CD Ebro. El dia de la Diada, els terrassistes debutaran a casa contra un dels quatre filials del grup. Serà el diumenge 11 de setembre al camp municipal de Ca n’Anglada contra el Valencia Mestalla.

A la tercera jornada, el Terrassa FC visitarà la SCR Peña Deportiva i tancarà el mes de setembre rebent com a local la SD Formentera.

Entre la desena i l’onzena jornada, hi haurà una jornada de descans, el cap de setmana del 13 de novembre. L’últim partit de l’any serà el Terrassa-Prat que es jugarà a Ca n’Anglada. La competició es reprendrà el diumenge 8 de gener amb la visita del Terrassa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se al filial de l’Espanyol. Els terrassistes tancaran la primera volta a casa contra el CD Teruel.

El possible dia del retorn

El duel de la vintena jornada, tercer de la segona volta, podria ser (si s’acompleixen els plaços) el del retorn del Terrassa a l’Estadi Olímpic. Es jugarà el diumenge 5 de febrer contra la SCR Peña Deportiva. Els de Jordi López tancaran la lliga el 14 de maig a Teruel.

El grup estarà integrat per 18 equips. A banda del Terrassa FC hi haurà sis conjunts catalans més. Es tracta de RCD Espanyol “B”, AE Prat, CF Badalona, CE Manresa, Lleida Esportiu i UE Olot. La resta d’equips participants pertanyen a les Illes Balears i a la Comunitat Valenciana. Són els següents: SCR Peña Deportiva, Valencia Mestalla, CD Ebro, CD Teruel, RCD Mallorca “B”, Atlético Saguntino, SD Formentera, Real Zaragoza Deportivo Aragón, UD Alzira, Hércules d’Alacant i CD Ibiza Islas Pitiusas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top