Publicitat
Esports

Anna Muñoz, campiona del món infantil de natació artística

La nedadora terrassenca Anna Muñoz s’ha proclamat campiona del Món per equips com a integrant de la selecció espanyola de natació artística en el Mundial infantil que ha tingut lloc a la ciutat nord-americana de Charlotte, a l’estat de Carolina del Nord. Hi han pres part atletes de 13 a 15 anys, representant un total de 21 països.

Espanya s’ha proclamat campiona en la modalitat olímpica d’equip. Anna Muñoz, del CN Sabadell, n’és una de les 11 integrants. Van assolir 82.0000 punts, empatant amb el Japó. Van puntuar menys en execució i dificultat, però van ser millors que les nipones en expressió artística. La tercera posició va ser per a les amfitriones, els Estats Units.

No va ser l’única medalla de les espanyoles, que van ser també or en Duo i plata en la modalitat lliure combinada, essent superades per les japoneses. El duet format per Rocío Calle i Xènia de la Puente es va penjar una altra medalla de plata. L’equip va sumar també una medalla de bronze gràcies al Solo femení de Carla Lorenzo.

Espanya va col·locar cinc nedadores entre les deu primeres de la classificació de figures. La terrassenca Anna Muñoz es va classificar en la vint-i-dosena posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top