Publicitat
Esports

Montse Alcoba es penja la plata a l’Europeu adaptat de Tbilisi

Al mateix temps que l’Europeu, es va disputar a la capital georgiana l’Open Internacional, en el qual Alcoba va aconseguir una medalla de bronze

Montse Alcoba, del Club de Peses Terrassa

L’aixecadora del Club de Peses Terrassa Montse Alcoba (41 anys) s’ha penjat la medalla de plata en la categoria de -79 quilos de pes en el Campionat  d’Europa d’halterofília adaptada que s’ha disputat a la capital de Geòrgia, Tbilisi.

L’halteròfila que resideix a Castellbell i el Vilar va arribar a la màxima cita continental avalada pels 115 quilos que va aconseguir aixecar aquest any i que la converteixen en l’única dona espanyola que ha assolit aquest registre.

A Tbilisi va fer un primer intent vàlid de 101 quilos i dos nuls de 109 per tal de pujar al segon calaix del podi. La medalla d’or se la va endur la francesa Souhad Ghazouni, amb 125 quilos, mentre que el bronze va ser per la grega Christina Pavitsou amb 78.

Al mateix temps que l’Europeu, es va disputar a la capital georgiana l’Open Internacional, en el qual Alcoba va aconseguir una medalla de bronze.

Montse Alcoba va obtenir el diploma olímpic als passats Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 i va ser plata a l’Europeu de França.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top