Publicitat
Esports

Bronze per al CN Terrassa a la Copa Catalunya femenina

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va aconseguir la medalla de bronze en la fase final de la Copa Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana a les instal·lacions del CN Montjuïc. Després de caure en semifinals contra l’Astralpool CN Sabadell, el conjunt de Xavi Pérez va refer-se a la perfecció i va batre el CE Mediterrani (8-9) gràcies a una diana esplèndida de la neerlandesa Bosveld sobre la botzina.

Les egarenques van avançar-se als sis minuts de joc de la mà de Finestra. Crevier va empatar tot seguit, però Finestra va repetir per situar l’1 a 2. El conjunt del barri de Sants va capgirar l’electrònic en el tram final del primer quart per mitjà de Marcos i Prats (3-2).

En el segon període, el matx va continuar extremament equilibrat. Bosveld va restablir l’empat als dos minuts del quart. Crevier, de nou, va marcar per part barcelonina. Les de Xavi Pérez va replicar poc després en una acció en superioritat que va culminar Cuenda (4-4).

L’estira-i-arronsa va mantenir-se a la represa. Cada diana del conjunt de Marian Díaz va rebre una resposta immediata de les terrassenques. Crespi va marcar només començar. Cantero va empatar un minut després. Crespi, de penal, va tornar a col·locar el Mediterrani per davant. En aquesta ocasió, Camus va signar la rèplica egarenca. En el tram final del tercer període, Menakerman va contrarestar la diana prèvia de Moreno (7-7).

Els últims vuit minuts van esdevenir molt emocionants. L’equip de Díaz va anotar el 8 a 7 a través d’un penal transformat per Dalmases. La jove Manso, en jugadora de més, va refer l’equilibri a sis minuts del final. El matx va entrar en una fase de precaució i manca d’encert que el semblava conduir a la tanda de penals. En el darrer segon, però, la neerlandesa Bosveld, amb un tir magnífic des de l’arc, va decantar la balança del costat terrassenc.

Derrota contra el CN Sabadell a les semifinals

Pel que fa a les semifinals, el Club Natació Terrassa va perdre contra l’Astralpool CN Sabadell (7-14) en partit de semifinals de la Copa Catalunya que va celebrar-se dissabte a les instal·lacions del CN Montjuïc. El conjunt de Xavi Pérez va sobreposar-se a un parcial inicial de 0 a 6 i va col·locar-se a només un gol en el tercer període. La qualitat de l’equip de David Palma, però, va acabar sent decisiva.

El CN Sabadell va arrencar en mode piconadora i va tancar el primer quart amb un contundent 0 a 5. Ruiz i Bea Ortiz, de penal, González, Garcia i Serrano en van ser les artífexs. Només començar el segon període, Ruiz va anotar el sisè. Les egarenques van poder aturar l’allau abans del descans de la mà de l’encert de Bosveld i Menakerman (2-6).

A la represa, les de Xavi Pérez van seguir apropant-se en el marcador. Un doblet de Peña i una diana de Camus van col·locar un interessant 5 a 6 en el tercer minut del tercer període. En sentir l’alè terrassenc, el conjunt de David Palma va prémer l’accelerador i va encadenar un 0 a 4, obra de Ruiz, Garcia, Van der Sloot i González, que va resultar definitiu (5-10). El CN Sabadell va ampliar el marge en l’últim quart. Finestra, de penal, i Peña van marcar els gols egarencs en aquest període.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top