Publicitat
Esports

Les seleccions espanyoles ja coneixen els seus rivals per a l’Europeu del 2023

El combinat masculí debutarà contra Àustria i el femení davant dels Països Baixos

Xantal Giné, en un partit del passat Mundial celebrat a Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els organitzadors del Campionat d’Europa masculí i femení que es disputarà l’agost de l’any 2023 a Alemanya ha fet públic el calendari de partits per a la competició, que es disputarà entre els dies 18 i 27 d’agost a la ciutat de Mönchengladbach.

La selecció espanyola masculina compartirà el grup “A” amb Bèlgica, Anglaterra i Àustria. El grup “B” el formen els Països Baixos, Alemanya, França i Gal·les. El primer partit del combinat que prepara Max Caldas serà davant dels austríacs, el diumenge 20 d’agost a les 10.15 hores. La competició masculina arrencarà el dissabte 19 d’agost. El vigent campió, els Països Baixos, s’estrenarà amb França.

Pel que fa a la competició femenina, el combinat que prepara Adrian Lock ha quedat enquadrada en el grup “A” amb les seleccions dels Països Baixos, Bèlgica i Itàlia. A l’altre grup hi ha Anglaterra, Alemanya, Irlanda i Escòcia. Les espanyoles s’estrenaran el dissabte 19 d’agost a les 13.15 hores davant les neerlandeses, vigents campiones del món, que defensen també el títol europeu.

En ambdues competicions, els dos primers classificats de cada grup es creuaran a les semifinals, mentre que el tercer i el quart classificat lluitaran per les posicions de la cinquena a la vuitena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top