Publicitat
Esports

Valuós punt del Terrassa FC davant del Girona EFS

L’equip que entrena Ramon Cañellas guanyava per 2 a 0 al minut 37

Continua liderant el Terrassa FC el grup primer de la Divisió d’Honor Catalana. Va empatar a dos gols davant del Girona EFS, segon classificat, al pavelló municipal de la Maurina en partit de la setena jornada. El duel va ser molt equilibrat, com correspon a un partit entre els dos primers classificats del grup. El màxim golejador dels terrassistes, Toni Sánchez, es va perdre el partit per lesió.

Després de disposar de nombroses oportunitats de gol que no es van materialitzar, Sergio Blanco va fer l’1 a 0 als darrers segons de la primera meitat en una rematada de cap. A la represa, els gironins van buscar un empat que no arribava. Tot es va acabar decidint als tres minuts finals. Ismael Lázaro va anotar un tranquil·litzador 2 a 0 per al Terrassa FC en una bona internada per l’esquerra.

Els gironins van passar a actuar amb porter-jugador. I els va sortir bé. Quan faltaven dos minuts, l’exjugador del CN Sabadell Jordi Lozano va retallar distàncies. Mentre el conjunt que entrena Ramon Cañellas es defensava, els visitants van continuar insistint i al penúltim minut van assolir el 2 a 2 definitiu, obra de José Carmona en una acció desafortunada. Es van escapar els primers punts de la temporada per al Terrassa FC.

L’equip es manté líder amb 19 punts. El Manlleu és segon amb 18 punts i el Girona tercer amb 16.

Abans del matx es va guardar un minut de silenci per la mort, als 92 anys, de Núria Bruquetas Almirall, mare de l’entrenador del conjunt terrassista, Ramon Cañellas.

D’altra banda, el Terrassa es va classificar per a la segona ronda de la Copa Catalunya en eliminar el Thau Sant Cugat de Barcelona. El partit va acabar amb empat a dos gols i als penals, els de Cañellas es van imposar per 1 a 2. En la següent ronda, el rival del Terrassa FC serà el Sant Cugat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top