Publicitat
Diners

BBVA i Fupar renoven el conveni de la seva targeta

En el marc de la col·laboració de BBVA amb Fupar, ambdues entitats han renovat per sisè any consecutiu el conveni pel qual BBVA produeix i gestiona la targeta o Visa Fupar, un producte solidari amb el qual per cada compra que fa l’usuari amb la targeta, BBVA dona un percentatge de l’import d’aquesta a Fupar sense cap cost per al client.

Durant el 2020, BBVA ha entregat més de 14 mil euros a Fupar fruit de l’ús que han fet els més de 5.300 usuaris de la targeta; uns recursos que han estat destinats principalment a projectes de formació i d’inserció laboral duts a terme per Fupar durant el darrer any. "Principalment, destinem els diners que rebem a impulsar projectes d’inserció laboral, d’inclusió socioeducativa i de participació en la comunitat. Per exemple, a través de l’oferta de cursos de formació, amb l’impuls d’activitats de lleure i esport, o amb el desenvolupament de programes especialitzats per a les persones amb trastorn de l’espectre autista", explica Ramon Flo, director general de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, de la qual Fupar forma part.

El banc, amb aquest projecte, busca potenciar la solidaritat amb Fupar i oferir al col·lectiu de persones vinculades amb aquesta fundació una targeta que també els possibiliti el servei de pagament a dèbit o crèdit, sempre amb un component social. D’aquesta manera l’usuari de la targeta la pot vincular al seu compte de BBVA, i fer-la servir en les seves compres a comerços. Tot sense cap mena de cost i amb avantatges com el pagament a terminis, la lliure elecció del dia de pagament mensual entre el 21 i el 5 de cada mes, o totes les facilitats que ofereix l’app de BBVA en targetes, com el pagament amb el mòbil, alertes personalitzades o l’apagada i encesa de targetes en funció de l’ús que s’hi vulgui donar.

BBVA ofereix la targeta totalment gratuïta si es compleix la vinculació amb el banc. La Visa Fupar es pot aconseguir a qualsevol oficina de l’entitat bancària de Terrassa, a través de la web www.fupar.es o presencialment a Fupar.

"La targeta pot ser de crèdit o de dèbit i funciona com qualsevol altra targeta BBVA a caixers, compres o Internet", explica Carles Soteres, director de zona de BBVA a Terrassa. "En el seu moment vam crear un nou producte dintre de l’oferta de BBVA, intervenint diferents àrees per tirar endavant el projecte. Compta amb totes les garanties i des de el 2013 hi ha hagut moments on la contractació ha sigut molt fluida gràcies a aquest vessant solidari", comenta.

"BBVA, amb iniciatives com aquesta, aposta per una acció social al territori que contribueixi a la millora de la societat i potenciant el compromís amb Terrassa i amb les seves entitats", destaca Soteres. De fet, BBVA és un dels principals patrocinadors de la Fundació Antiga Caixa Terrassa, que inclou "La Llar, dedicada a l’atenció de la gent gran; el Centre Cultural, centrat en l’acció cultural i amb un focus especial en la dansa; Teixidors, la nostra empresa social de confecció i venda de mantes i altres peces realitzades en telers manuals i, Fupar, des d’on fem possible la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual", indica Flo. "A Fupar acompanyem les persones amb discapacitat intel·lectual en tot moment, tant en la seva trajectòria professional, com personal i social. Ho fem amb professionals especialistes en l’àmbit psicosocial (pedagogia, psicologia, treball social…), que fan ús de metodologies d’innovació social per garantir el benestar de les persones i una atenció individualitzada", detalla el director general de la Fundació Antiga Caixa Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top