Publicitat
Diners

“Per BBVA, l’èxit està a seguir treballant en equip”

Com va néixer la Visa Fupar?

La idea va néixer el 2012 després de la integració BBVA & UNNIM amb l’objectiu de seguir donant suport a l’obra social que l’antiga Caixa Terrassa feia a Fupar. Tot vinculat a l’ús d’una targeta i que tingués continuïtat en el temps, a més d’obrir la possibilitat a la participació de clients de BBVA i amics, socis i famílies de Fupar.

Com han respost els clients davant aquest producte?

Els clients que coneixen la tasca de Fupar i que veuen la possibilitat d’utilitzar la targeta ho fan ràpidament. Actualment tenim més de 5.000 targetes actives.

La majoria d’usuaris de la targeta són de Terrassa?

Sí, la majoria de clients són de Terrassa però també de poblacions properes com Matadepera, Ullastrell, Vacarisses, Viladecavalls i Olesa. També n’hi ha alguns de Rubí i Sant Cugat.

Quins beneficis tenen?

Els clients tenen tots els avantatges d’una targeta de dèbit o crèdit i a més, si es compleix una vinculació mínima amb BBVA, és gratuïta.

Quin percentatge de les compres amb la targeta van a parar a Fupar?

El 50% dels ingressos que es generen per l’ús en compres dels clients es dona a Fupar. En aquest sentit considerem que és una targeta amb un gran caràcter solidari.

Durant el 2020, BBVA ha entregat més de 14 mil euros a Fupar fruit de l’ús d’aquestes targetes.

Aquesta xifra suposa un increment del 68% respecte de l’any passat, per l’ús dels clients d’aquestes targetes durant el 2019, i seguirem creixent. Crec que l’èxit a futur està en el treball en equip entre BBVA i Fupar per continuar impulsant noves contractacions i créixer en l’ús de les actuals.

Com veu el futur d’aquest projecte entre BBVA i Fupar?

És un projecte que ens fa molta il·lusió i apostem per ell. En aquest sentit de cara a continuar creixent en aquesta iniciativa hem creat un grup de treball conjunt per impulsar de forma activa la comercialització per les dues vies, BBVA i Fupar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top