Publicitat
Festa Major

Una marea de “cors” pel concert de Rojuu

El cantant de shadow pop i emo trap va arreplegar unes 500 persones a la plaça Vapor Ventalló

El concert de Rojuu va omplir la Plaça Vapor Ventalló / Nebridi Aróztegui

Només cal que Rojuu, cantant de 19 anys que oscil·la entre el shadow pop i l’emo trap, ajunti les mans en forma de cor dalt de l’escenari perquè una marea de fans el segueixin i cridin el seu nom artístic a l’uníson (realment es diu Roc Jou, i d’ençà que va guanyar popularitat a partir del seu canal de Youtube, l’artista no ha parat d’escalar). Així ho va demostrar dissabte a la nit les gairebé 500 persones que estaven expectants a l’inici del concert per Festa Major de Terrassa, reunides a la plaça Vapor Ventalló.

Nebridi Aróztegui

L’ambient era clarament jove i alternatiu, amb globus de Hello Kitty i Minions que flotaven sobre el fons de grans lletres roses que clama “Rojuu”. Després d’una entrada triomfal i un “Bona nit, Terrassa!” el públic comença a saltar amb la cançó Nezuko, una de les preferides de molts assistents. La majoria dels seus temes parlen del dolor i tenen un aire a tristor i nostàlgia, que fa que molts adolescents del públic es sentin identificats amb les lletres. “El segueixo des de fa anys, he vingut des de Viladecans per veure’l aquesta nit. Les meves cançons preferides són Nezuko, Memorias de plástico i Umi“, comenta la Lucía, mentre ensenya les fotografies que té amb el cantant al llarg de tots els concerts als quals ha assistit.

Nebridi Aróztegui

Sens dubte, Umi és un dels temes que el públic més esperava, i que va fer rugir el públic amb les primeres notes. L’artista no té por als experiments, i barreja el japonès en algunes de les melodies i combina diferents gèneres. De la mateixa manera, ha col·laborat des d’artistes com la cantant Amaia Romero, guanyadora de la novena edició d’Operación Triunfo, fins a Orslok, el youtuber i cantant de dance i música electrònica. La seva versatilitat és el que enamora als seus seguidors.

“El vaig conèixer a la primera Velada del Año organitzada per Ibai, i des de llavors no deixo d’escoltar-lo. 100XRE A TU LADO STARE és una de les cançons que més em va marcar”, va comentar en Sam. El clímax del concert, però, va arribar amb “Triángulo Amoroso”, cançó que va alçar els mòbils al cel, a la vegada que il·luminaven l’escena i es movien d’un cantó a l’altre. El concert no va acabar, però, sense que Rojuu udolés “Let’s go, Terrassa!” i deixés a tots els seus fans amb un càlid sabor de boca i mil ganes de tornar-lo a escoltar.

FOTOS | Concert de Rojuu a la Festa Major de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top