Publicitat
Gent de Terrassa

“Hi ha molts dinosaures a les institucions i és difícil accedir-hi”

/ Lluís Clotet

Paula Vives, gestora cultural

En l’actualitat, s’encarrega de la gestió cultural del Reina Victòria, mític establiment d’oci nocturn de la ciutat. “Tenim un projecte que ho està petant, les “jam-sessions”, els dimarts i els diumenges”, afirma. Les dels dimarts estan tenint molt d’èxit i, hi pot participar tothom, però “no és un karaoke”.

Va començar estudiant Filosofia, però ho va deixar i va acabar formant-se en Humanitats i, fent aquesta carrera, va descobrir la gestió cultural i va fer un màster. “Sempre vaig pensar que seria professora, però la paciència no és el meu i soc més creativa i més inquieta i activa” i va decantar-se per la gestió cultural.

Està oberta a qualsevol sector, i si treballés per algun museu, li agradaria que fos en estratègia digital que, considera, “no se li està donant el valor que té”. En aquest sentit, lamenta que “falta gent preparada i que tingui les idees clares i els coneixements” i afegeix que “hi ha molts dinosaures a les institucions i és difícil accedir-hi i és un problema que et trobes, que hi ha molt estancament”.

Comenta que “a la gent que acabem els estudis, ens demanen experiència i si no et donen oportunitats, no la pots tenir”. El sector de la música i els concerts li agraden molt, i diu que “és dinàmic i s’estan fent coses molt maques”. I també l’atrau “el turisme creatiu”, relacionat amb el territori.

Entre les seves aficions, destaca el ioga, llegir, sobretot llibres de filosofia (ara llegeix “L’art d’estimar”, d’Eric Fromm) i també de poesia contemporània, “en clau femenina”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top