Publicitat
Opinió

Un aliat contra la inseguretat

Aquest divendres se celebrarà la Junta de Seguretat Local, amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. En la sessió s’analitzaran les dades de la delinqüència de la ciutat. Si més no, a Terrassa el debat sobre la inseguretat ciutadana és un tema recurrent. Les xifres sobre robatoris, furts, delictes contra el patrimoni i contra les persones aclariran si és una percepció o si l’índex de criminalitat a la ciutat ha augmentat.

En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra han trobat un aliat per reaccionar davant de qualsevol situació: des dels “macrobotellons”, la recerca de persones i fins al control de grans esdeveniments i manifestacions. La policia catalana ha consolidat la Unitat de Drons –creada ara farà un any– amb tretze agents i nou dispositius en funcionament al Complex Ègara.

Els dispositius permeten tenir imatges en temps real i en alta definició, amb un zoom d’alt rang, capaç de reconèixer els trets d’una persona o d’un vehicle a centenars de metres de distància. Es tracta, doncs, d’una nova eina per lluitar contra la inseguretat ciutadana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top