Publicitat
Opinió

Capital europea de la dansa

Tot just fa una setmana parlàvem de l’orgull terrassenc. Explicàvem com els Minyons amb els seus castells, però sobretot els seus valors, portaven el nom de Terrassa per tot arreu. Aleshores ja vam assegurar que, sortosament, a la ciutat tenim moltes entitats i persones que fan Terrassa més gran. I una d’aquestes és La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT). Aquest dilluns s’ha presentat la temporada de dansa BBVA, que celebra el seu 40è aniversari el 2023. I ho farà més que mai amb unes companyies de referència internacional. La programació reunirà 13 espectacles, dels que cal destacar la “Nit europea de la dansa”, una gran gala amb els ballarins principals de les cases europees de la dansa, així com el Ballet Béjart de Lausanne, el Ballet de l’Òpera d’Innsbruck i el Ballet Nacional de Cuba. Una vegada més, LaFACT situa Terrassa, doncs, en l’epicentre mundial de la dansa d’excel·lència. Durant aquests quaranta anys ha passat 178 companyies 80 ciutats diferents i s’han vist un total de 450 funcions. Unes xifres a l’abast de poques ciutats al món. Valorem-ho.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top