Publicitat
vehicle elèctric carregador circontrol circutor
Terrassa

Promoure la mobilitat elèctrica, el nou repte de Circutor

La companyia vallesana obre un nou vessant amb l’organització d’esdeveniments i formació sota la marca #CircutorElectroChallenge

Circutor, empresa vallesana centrada en en l’eficiència energètica, llança una nova campanya per promoure la mobilitat elèctrica.

Fundada el 1973 a Terrassa, però actualment amb seu a Viladecavalls, la companyia porta gairebé 50 anys innovant en eficiència energètica i ideant solucions per consumir menys energia. Des de fa més d’una dècada, l’empresa s’ha introduït també en el sector de la mobilitat elèctrica, dissenyant i subministrant al mercat solucions de recàrrega per a vehicle elèctric.

Disposa de sis centres productius a Espanya i la República Txeca, aportant solucions amb més de 3.000 productes en més de 100 països a tot el món. Ara, però, fa un pas més, amb #CircutorElectroChallenge, un concepte-campanya que engloba diferents activitats relacionades amb la difusió del vehicle elèctric.

“El mercat del vehicle elèctric a nivell mundial ha crescut molt els últims anys, sobretot els últims dos. El 2021 vam arribar a la xifra rècord de quasi 6,5 milions de vehicles endollables venuts, és a dir, tant 100% elèctrics com híbrids endollables”, va explicar en la presentació de la iniciativa Pere Soria, responsable tècnic de desenvolupament de negoci de Circutor. “En total ja circulen pel món més de 17 milions de vehicles elèctrics i hi ha ja 11 països a Europa que han sobrepassat el punt d’inflexió del 10% de penetració de vendes de vehicles elèctrics en el total de vehicles venuts a partir del qual es considera que el mercat comença a créixer a tota velocitat”, va dir.

Acabar amb el desconeixement

Soria considera que un dels motius pels quals Espanya va una mica per darrere és el desconeixement i amb #CircutorElectroChallenge pretenen canviar-ho.

La iniciativa consisteix en la creació d’una marca que engloba diferents activitats relacionades amb la difusió del vehicle elèctric al llarg de l’any. Així, Circutor organitzarà trobades i activitats que permetin apropar la mobilitat elèctrica (claus de funcionament, tècniques de conducció eficient…) i els seus valors al màxim nombre de persones possible, compartint experiències entre persones que ja en són usuàries i d’altres que no.

L’empresa també llançarà una sèrie de vídeos de divulgació realitzats juntament amb periodistes del sector per transmetre i resoldre les qüestions més habituals en el món de la mobilitat elèctrica.

“Sabem que un dels aspectes que preocupa més és el de l’autonomia”, va comentar Soria, Així, la companyia durà a terme reptes de conducció en què intentarà demostrar i compartirà dades sobre les capacitats dels vehicles elèctrics a través de reptes d’autonomia en què posarà a prova els models més populars del mercat en rutes per diverses vies (autopistes, autovies, carreteres comarcals i trams urbans) en què aplicaran capacitats de conducció eficient. “Compartirem les dades a la xarxa i elaborarem alguns informes i reflexions que anirem publicant de mica en mica”, va explicar Soria.

A més, l’empresa també participarà en Eco-Rallyes d’energies alternatives (competicions amb vehicles elèctrics i híbrids endollables), així com en EcoGPs, carreres de resistència de vehicles impulsats 100% per energia elèctrica, tant amb equips de competició com proporcionant alguns dels seus carregadors.

Càmeres amb sensors per a aparcaments

camsensor circontrol

Circontrol, del grup Circutor, acaba de llançar un nou dispositiu d’aparcament intel·ligent, CamSensor, que s’integra a la seva plataforma de solucions per a aparcaments CirPark. La seva principal aportació rau en la seva tecnologia d’alta resolució i reconeixement d’imatges que permet visualitzar i gravar fins a sis places d’aparcament mitjançant “streaming” en directe.

Les imatges s’envien a través d’un cable directament als operadors d’aparcament, cosa que els permet saber exactament què està passant a cada plaça en tot moment.

Però CamSensor, que s’adapta a condicions de poca llum i ambients d’alta humitat, no només enregistra, sinó que també pot distingir la forma dels vehicles i les seves matrícules i relacionar cada plaça d’aparcament amb cada vehicle i el seu conductor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Promoure la mobilitat elèctrica, el nou repte de Circutor
To Top