Publicitat
Policia Municipal
Terrassa

Detinguda a Terrassa una conductora èbria i amb armes blanques

Anava a gran velocitat per l’avinguda de les Nacions

La intervenció la va realitzar la Policia Municipal

Presentava signes evidents d’anar beguda i la van haver d’aturar després d’una persecució. I va acabar als calabossos de la Policia Municipal de Terrassa perquè es va negar a bufar en les proves d’alcoholèmia. Els fets van ocórrer aquest divendres passat a Torresana.

Una dotació policial que es dirigia a una altra intervenció va observar, a les 23.15 hores, un vehicle circulant a gran velocitat per l’avinguda de les Nacions, al costat del recinte de l’antic mercadal.

Un ganivet i una navalla

La unitat va donar avís a la central i altres dotacions es van sumar a la persecució de l’automòbil. No va durar gaire, doncs el vehicle va ser interceptat a l’avinguda de Madrid.

La conductora tenia símptomes clars d’ebrietat, segons la policia. Però no va voler efectuar les proves d’alcoholèmia, i va ser detinguda i traslladada a la Prefectura per a la instrucció de diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit. A la imputació penal es va sumar una infracció administrativa: els agents van decomissar a la implicada un ganivet i una navalla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detinguda a Terrassa una conductora èbria i amb armes blanques
To Top