Publicitat
Comarca

Trapero es reuneix a Madrid amb el director de la Guàrdia Civil

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, s’ha reunit en les últimes hores a Madrid amb el Director Adjunt Operatiu (DAO) de la Guàrdia Civil, en el marc de la ronda de contactes que està mantenint amb les principals autoritats policials i judicials després de la seva restitució. La reunió amb el DAO de l’institut armat, Pablo Salas, es va celebrar dijous, a petició de Trapero, que ja s’havia posat en contacte prèviament amb els màxims responsables de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Catalunya. Després de la seva restitució el passat 12 de novembre, tres anys després del 155, al capdavant dels Mossos d’Esquadra, una vegada va ser absolt en el judici per rebel·lió a l’Audiència Nacional, Trapero va anunciar que havia cridat als màxims responsables de la Guàrdia Civil i Policia Nacional a Catalunya per posar-se a la seva disposició i que també s’entrevistaria amb els responsables dels dos cossos a Madrid. El major no està publicitant les seves trobades, ja que les emmarca en les relacions habituals que han d’existir entre els cossos policials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top