Publicitat
Comarca

Nova eina per consultar convocatòries i ajudes per al teixit empresarial

Publicitat

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa una nova eina per consultar les convocatòries i ajudes vigents més importants pel teixit empresarial. Aquesta eina, accessible des de la web del Consell, està pensada per a la consulta de les empreses i autònoms de la comarca i també per a l’ús dels professionals de les administracions i agents socials a l’hora d’informar i acompanyar al teixit empresarial.

La nova eina és una taula interactiva que presenta de forma visual i pels quatre tipus els recursos recollits. Complementa l’eina ja existent de Mesures locals i repositari legal supralocal i el Directori de recursos de la Covid-19 que el Consell Comarcal ha engegat al llarg d’aquest 2020 per facilitar l’accés a la informació sobre qualsevol qüestió relacionada amb la pandèmia. Actualment, s’hi poden consultar fins a un total de 49 convocatòries i ajudes vigents que s’ordenen en quatre àmbits: ajudes i prestacions econòmiques Covid-19, principals programes i ajudes generals, finançament i ajudes econòmiques municipals Covid-19.

Publicitat

!function(e,i,n,s){var t=”InfogramEmbeds”,d=e.getElementsByTagName(“script”)[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement(“script”);o.async=1,o.id=n,o.src=”https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js”,d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,”infogram-async”);

Publicitat
To Top