Publicitat
Comarca

Matadepera congela els impostos municipals

Es manté la bonificació del 50% de l’IBI per la instal·lació de sistemes d’aprofitaments solar

Un habitatge amb plaques solars, a la urbanització de Les Pedritxes / miquel badia

El ple de l’Ajuntament de Matadepera ha aprovat la congelació dels impostos municipals per a l’any vinent. l’Ibi i d’altres taxes restaran congelades i continuarà la bonificació per a l’aprofitament solar. D’aquesta manera, les ordenances fiscals per a l’exercici 2022 no patiran cap pujada.

A l’hora de presentar la proposta, la regidora d’economia i hisenda Bet Fonollosa va remarcar que “aquest any no hi ha cap modificació en les ordenances que s’aplicaran l’any que ve. L’únic que ens plantegem és fer actualitzacions d’algunes taxes que estiguin molt endarrerides respecte els costos reals, un fet que ja vam començar a aplicar l’any passat”.

Tant l’IBI (Impost de Béns Immobles), com l’IAE (Impost d’Activitats Econòmiques), com l’ICIO (Impost de Construcciones, Instal·lacions i Obres) no pateixin increments. Al mateix temps, es manté la bonificació del 50% de l’IBI per la instal·lació de sistemes d’aprofitaments solar durant cinc anys. “Estan tenint molt bona acollida i ens permet avançar cap a la transició ecològica”, va comentar la regidora, “tot i que s’ha modificat el redactat per tal d’aclarir punts que generaven dubtes entre els ciutadans”.

La resta de modificacions que es fan obeeixen a canvis normatius i a l’aclariment de diferents conceptes, així com el redactat de les condicions de matriculació per als alumnes de l’Escola de Música Municipal Frederic Mompou.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top