Publicitat
Terrassa

Un munt d’estrenes per a tots els gustos

Els cinemes de la ciutat van tornar a obrir ahir amb totes les mesures de seguretat, restricció d’aforament i nou estrenes.

"El año que dejamos de jugar", de Caroline Link, adapta la novel·la autobiogràfica de Judith Kerr "Cuando Hitler robó el conejo rosa" i és la història d’una família alemanya obligada a fugir a l’exili durant el nazisme, explicada des del punt de vista de la filla petita. La pel·lícula destaca per l’atmosfera, així com per les excel·lents interpretacions. La nena Riva Krymalowski és tot un descobriment. L’acompanyen Marinus Hohmann, Carla Juri i Oliver Masucci. (Cinesa).

"Sentimental", de Cesc Gay, adapta "Els veïns de dalt", una obra teatral del propi director que als escenaris van interpretar Carme Pla i Pere Arquillué, entre d’altres. Ara és en castellà i el repartiment està integrat per Javier Cámara, Alberto San Juan, Belén Cuesta i una actriu argentina, Griselda Siciliani, que és una autèntica revelació. Explica la història d’un matrimoni en crisi que rep la visita d’uns veïns molt "marxosos". Té uns diàlegs força divertits i bones interpretacions però no deixa de ser teatre filmat. (Catalunya i Cinesa).

"De Gaulle", de Gabriel Le Bomin, arriba coincidint amb el 50è. aniversari de la mort del personatge del títol, que fou President de la República francesa. La pel·lícula, però, està centrada en els anys de la Segona Guerra Mundial, a l’època de l’ocupació nazi, quan fou acusat de traïció i es va haver d’exiliar a Londres. El guió combina bé els aspectes polítics -la seva relació amb Churchill- i els familiars. Lambert Wilson, amb una caracterització que el fa irreconeixible, es posa a la pell del personatge, acompanyat per Isabelle Carré, Olivier Gourmet i Tim Hudson. (Cinesa).

"Las brujas", de Robert Zemeckis, produïda per Guillermo del Toro, adapta un conte de Roald Dahl, amb Anne Hathaway, Octavia Spencer i Stanley Tucci. És una història d’humor negre sobre unes bruixes que volen convertir els infants en ratolins. (Cinesa).

"Emma", d’Autumn de Wilde, amb Anya Taylor-Joy, Bill Nighy i Rupert Graves, adapta la coneguda novel·la de Jane Austen. Destaca per l’aspecte visual. (Cinesa).

"El palacio ideal", de Nils Tavernier, amb Jacques Gamblin i Laetitia Casta, que s’estrena amb dos anys de retard, és la història real d’un home que decideix construir un castell amb les seves pròpies mans. (Catalunya, VOSE i doblada).

"Jóvenes y brujas", de Zoe Lister-Jones, és una fantasia per a adolescents", remake" del film homònim de 1996. (Cinesa).

"Ni de coña", de Fernando Ayllón, adapta una obra del propi director, ambientada al Carib i protagonitzada per quatre parelles amb problemes. Jordi Sánchez, Goyo Jiménez i Nathalie Seseña en són els intèrprets. (Cinesa).

"Rock’n’roll Eddie", de Tomasz Szafranski, és una comèdia polonesa amb tocs fantàstics i banda sonora "marxosa", premiada en diversos festivals. (Cinesa).

Continuen en cartell "Trolls 2", "Greenland" i "Eso que tú me das", les tres a Cinesa. Demà es preveuen més estrenes i reposicions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top