Publicitat
Terrassa

Ensorrament al Centre

Intervenció de Bombers al Centre

Bombers aquest matí al carrer de Sant Llorenç /NEBRIDI ARÓZTEGUI
Publicitat

Un sostre s’ha enfonsat aquest matí en un edifici del Centre. Els serveis d’emergències han rebur l’alerta a les 10.53: s’havia ensorrat part del sostre en un bloc d’habitatges del carrer de Sant Llorenç, en el tram comprès entre el carrer de Montserrat i el de Cervantes.

Hi han acudit cinc dotacions de bombers. Unitats de la Policia Municipal han tallat el trànsit. Pel que sembla, l’enfonsament ha afectat la cobertura d’un ull de l’escala, possiblement a causa de filtracions d’unes canonades i d’uns dipòsits que els bombers han buidat d’aigua per treure’n pes.

De les primeres avaluacions tècniques es deduïa la possible existència d’aluminosi. Un arquitecte ha examinat l’estructura i ha dictaminat que no hi havia perill imminent d’esfondrament. Els ocupants podien romandre a l’edifici; això sí, sense subministrament d’aigua.

Publicitat
Ensorrament al Centre
To Top