Publicitat
Terrassa

Terrassa surt del toc de queda

No hi haurà confinament nocturn a partir d’aquesta matinada de dijous a divendres

Una imatge deserta del carrer de la Rasa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat la proposta de la Generalitat de prorrogar una setmana més el toc de queda a Catalunya, que afectaria 148 municipis. Ha limitat l’aplicació del confinament nocturn únicament a 19 localitats, entre les quals no es troba Terrassa. Així mateix, aquesta matina de dijous a divendres, la ciutat sortirà del toc de queda, que se li imposava des del 16 de juliol.

Segons informa EFE, la sala de vacances del TSJC conclou que la petició de la Generalitat no es justifica tant en raons sanitàries, sinó en motius de seguretat i ordre públic, que no poden comportar una restricció de drets i llibertats fonamentals com la limitació de mobilitat entre la una i les sis de la matinada.

Es limita el toc de queda als municipis que tenen una incidència de la Covid-19 superior als 250 casos per cada 100.000 habitants, i no de 125 casos com va plantejar la Generalitat. D’aquesta manera, les 19 localitats afectades amb aquesta restricció són Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí.

De tota manera, es manté la limitació de 10 persones en reunions familiars i socials, així com la limitació del 70% de l’aforament en actes religiosos a tot el territori de Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Terrassa surt del toc de queda
To Top