Publicitat
Comarca

Els sopars de Nadal seran de 10 persones i es valora si els menors 14 anys compten

Els sopars de Nadal a Catalunya podran ser de deu persones i el Departament de Salut decidirà entre avui i demà, dimarts, si els menors de 14 anys compten o no igual que els adults en aquest còmput, segons ha dit aquest dilluns el secretari de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon. En declaracions al programa ‘Cafè d’Idees’ de La 2, Josep Maria Argimon ha recomanat avui que les deu persones que es reuneixin en les celebracions de les pròximes festes nadalenques haurien de pertànyer, com a màxim, a dues bombolles de convivents.
De cara al pont de la Constitució, el responsable de Salut Pública de Catalunya ha opinat que, amb les dades epidemiològiques actuals, es podrà passar a fase 2 el proper dilluns dia 7, encara que amb un confinament comarcal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top