Publicitat
Cultura i Espectacles

La Cantata de la Clika reunirà més de mil alumnes al Teatre Principal

Entre el 25 i el 26 de maig 25 escoles de Terrassa actuaran al teatre

La cantata de la Clika és un projecte impulsat per Cases de la Música que pretén generar afició per la música, treballar valors universals com la solidaritat, la comunitat o la diversitat i alhora estimular el ritme i la coordinació dels infants a través de coreografies senzilles. Aquesta, consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata que és interpretada pels alumnes de Cicle Inicial de Primària a final de curs en múltiples teatres del territori.

Mestres i infants treballen conjuntament les cançons de la cantata per tal d’interioritzar l’univers musical i de valors creat per La Clika, un grup d’alumnes de 2n de l’Escola El Rusc. La cantata es composa d’11 cançons composades i creades per components de grups com Xiula, Gertrudis o XerrameQ i que parlen de valors com l’autoestima, l’amistat, l’ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació. Actualment hi participen 82 escoles de 13 poblacions diferents de tota Catalunya. Des de La Clika es proporcionen materials pedagògics orientats a mestres i alumnes per tal de facilitar l’aprenentatge de les cançons i les coreografies, que aquest any degut a la situació sanitària molts han estat en línia.

En el cas de Terrassa, la cantata de la Clika es farà al Teatre Principal els dies 25 i 26 de maig. L’acte serà amb els infants i els músics a sobre l’escenari, que conjuntament representaran les cançons que els infants han treballat durant tot del curs. Al llarg dels dos dies es faran quatre sessions per les quals passaran un total de 25 escoles:

El dia 25 a les 11 hores del matí, on hi participaran les escoles El Vallès, Marià Galí, Andersen, La Nova electra, Josep Ventalló, Ramón y Cajal, Delta, Isaac Peral i Lanaspa Giralt. Sumaran un total de 278 alumnes. Més tard, a les 16 hores ho faran els centres Roc Alabern, L’Avet, Maria Auxiliadora, Sala i Badrinas i Enxaneta, que reuniran 252 nens i nenes.

El dia 26 també hi haurà dos passis més. A les 11 hores del matí, on hi participaran alumnes de Sant Llorenç del Munt, Auró, Lumen, Agustí Bartra, Abat Marcet i Petit Estel – La Nova, els quals reuniran un total de 284 alumnes. I l’últim i quart passi a la tarda amb 302 nens i nenes de les escoles Pere Viver, La Roda, Pia de Terrassa, Bisbat d’Ègara, Rellinars. En total al llarg dels quatre dies hauran passat 1.116 infants pel Teatre Principal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cantata de la Clika reunirà més de mil alumnes al Teatre Principal
To Top