Publicitat
Diners

Casa Gispert rep el certificat de seguretat alimentària d’AENOR

Foto de família durant l'acte d'entrega / Cedida

Casa Gispert, empresa especialitzada en fruits secs i altres productes gastronòmics amb obrador a Viladecavalls i botigues a Terrassa i Barcelona, ha rebut el Certificat del Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària FSSC22000 d’AENOR, que estableix els requisits per assegurar la innocuïtat dels aliments en tota mena d’organitzacions de la cadena de subministrament, amb independència de la seva mida o complexitat.

La ISO 22000 és la única norma que s’aplica a tota la cadena alimentària. Aquest certificat estableix un sistema per a la gestió integrada i coherent de la innocuïtat dels aliments al llarg de tota la cadena alimentària amb l’objectiu últim d’oferir productes segurs tant en el punt de venda com al consumidor final.

L’acte d’entrega va tenir lloc aquest dimarts a les instal·lacions de Casa Gispert a Viladecavalls i va comptar amb la presència de Montserrat Gallardo, subdirectora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya; Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls; Gemma Marín, directora geenral de Casa Gispert; Enric Comellas, CEO de Casa Gispert; Ángel Luis Sánchez Cerón, director d’AENOR per a la Regió Mediterrània; Antoni Abad, president de Cecot, i Ramon Tamalàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Referent en el comerç especialitzat, a dia d’avui Casa Gispert compta amb un dels comerços més antics de Barcelona. Té també un punt de venda física al carrer Gavatxons de Terrassa i un de comerç electrònic. A més, té un obrador modern a Viladecavalls on hi ha les sales d’elaboració i envasat, les càmeres frigorífiques, el magatzem i les oficines. Actualment, Casa Gispert exporta el seu producte a 14 països.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top