Publicitat
Diners

La Cambra de Terrassa reforça el servei d’assessorament jurídic internacional

L’entitat incorpora a Daniel González, expert contrastat en assessorament jurídic internacional, com a líder de l’àrea

Daniel González, responsable d’Assessoria Jurídica Internacional de la Cambra de Terrassa

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa aposta per reforçar el Servei d’Assessorament Jurídic Internacional, amb la incorporació de Daniel González, amb experiència contrastada en assessorament jurídic internacional i que liderarà aquest servei.

L’entitat fa aquesta aposta en un moment de reptes en l’establiment i el manteniment de les operacions comercials
internacionals amb conflictes geopolítics actuals, especialment el que hi ha entre Ucraïna i Rússia, el col·lapse del port de Shanghai, a la Xina, pel qual els contenidors triguen molts dies en arribar a Espanya, o la pròpia manca de contenidors marítims, que ha suposat un encariment de les operacions de transport marítim.

Des de la institució expliquen que el seu servei d’assessorament jurídic arriba a tots els àmbits de la internacionalització d’una empresa: des de la gestió duanera i la documentació (com per exemple l’obtenció dels certificats REX i NEA), fins a l’auditoria i la consultoria en àmbit legal internacional i la gestió fiscal.

La Cambra duu a terme mentoratge en matèria de gestió duanera, en un acompanyament integral per a matèries relacionades amb les duanes i els seus requisits, l’operativa comercial, eines per mantenir una interacció amb èxit amb les duanes o el desenvolupament de processos interns en les empreses per poder controlar amb eficàcia i eficiència la planificació i la gestió d’aquests elements. Per mitjà del servei d’Assessorament Jurídic Internacional, les empreses podran accedir a assessorament personalitzat en matèria d’origen, barreres comercials i polítiques comercials, classificació, valor a les duanes, elements fiscals i tributaris i règims duaners, així com també a acompanyament en accions de “trading”, compravenda i d’intermediaris.

A més, el servei d’Assessorament Jurídic Internacional resoldrà aquells dubtes jurídics, contractuals i en matèria fiscal i de tributs que puguin tenir les empreses que duen a terme operacions internacionals o que estan pensant en fer-ho i no saben per on començar. D’altra banda, mitjançant aquest servei, la Cambra té també la possibilitat de dissenyar un pla de formació, assessorament i d’acompanyament, així com l’auditoria i la consultoria de procediments interns de la companyia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cambra de Terrassa reforça el servei d’assessorament jurídic internacional
To Top